Sniper FegyverboltSniper Fegyverbolt tel:06 1-405-3210, 06 30 9 443-231
Nyomtatóbarát változat

Comments are turned off for this item

Eladó veterán, oldtimer és USA autók!!!!Az oldalon látható összes jármű eladó, megvehető!!
Nyomtatóbarát változat

Comments are turned off for this item

Veterán autóbérlés esküvőre, esküvői autó, legény és leánybúcsúra, aranylakodalomra, filmforgatáshoz, fotózáshoz, díszletnek, kiállításra.


Üdvözlök minden kedves látogatót, érdeklődőt.

A cégem fő profilja Veteránautók bérbeadása olyan különleges alkalmakra, mint esküvők, legénybúcsúk, események, rendezvények másrészről pedig fotózáshoz, filmforgatáshoz és dekorációként kiállításokra.
excluziv veteran autoberles.jpg

Autóbérlés, esküvőre, legény és leánybúcsúra, aranylakodalomra.- Autóbérlés leánybúcsúra.
Akarsz egy jó bulit? Akarod, hogy maradandó emlék legyen!
Mit szólnál, ha leánybúcsúdra alkalomhoz és stílusodhoz egyéniségedre szabva egy exkluzív autó szállítana természetesen saját sofőröddel.
Nézd meg a honlapomat és válasz a szebbnél szebb kölcsönözhető veterán autók kavalkádjából.

- Autóbérlés esküvőre, arany, gyémántlakodalomra, családi eseményekre.
Közeledik az esküvő? Egy jó lakodalom elengedhetetlen kelléke egy exkluzív menyasszonyi autó. Lepje meg gyermekét, unokáját egy gyönyörű nászajándékkal!
Rendeljen nálam az egybekelő pár részére olyan csoda autót amellyel e mesés nap felejthetetlenné válik.

A hagyományokhoz híven minden család örül a nagyik, dédik arany, gyémántlakodalmának. Micsoda meglepetés a nagyszülőknek, ha korhű veterán autó szállítaná erre a nagyszerű családi eseményre.

-

Autóbérlés legénybúcsúra, érettségi találkozóra, leánykérésre.


Mivel mennél a legénybúcsúdra, az érettségi találkozódra, vagy akár kedvesed kezét megkérni? (Az a lány már nem mond nemet)
A hangulatot, stílust a formát a csillogást és az egyszerűséget mind megtalálod bérbeadó autóink között. Ajánlom mindenkinek exkluzív bérelhető veterán autóimat, aki reprezentálni, ünnepelni, vagy csak egy jó bulit akar.
veteran autoberles filmforgatashoz.jpg

Filmforgatáshoz, fotózáshoz, díszletnek, kiállításra veterán autók bérlése.Filmet forgatni korhű autócsodákkal szeretne? Nézze meg autóimat! Ne hagyja ki!

Válogatott korhű veterán autóim sok olyan filmben szerepeltek, melyek magas nézői tetszést értek el.

Veterán autóbérlés:Filmforgatásra, reklámfilmekhez, zenei videó klipekhez, díszletnek, fotózáshoz, show műsorhoz, kiállításra, és minden egyéb tevékenységhez, ami a médiával kapcsolatos.
Nyomtatóbarát változat

Comments are turned off for this item

Zil 157, veterán teherautó bérlés filmforgatásra


zil.jpg1966 decemberében kezdték gyártani. A ZIL-157 felváltására-az 1964-től gyártott ZIL -133 polgári célokra készülő tehergépkocsi bázisán- fejlesztették ki.* Háromtengelyes, összkerékmeghajtású, teherszállításra és vontatásra alkalmas tehergépkocsi. A menettulajdonságai különféle terepen és éghajlati viszonyok között is kiválóak. Szerkezeti felépítése hagyományos. A vezetőfülke háromszemélyes. Az alvázkeret „U” keresztmetszetű fő- és kereszttartókból álló szegecselt szerkezet. Merev tengelyes futóművébe elöl és hátul félelliptikus laprugókat építenek. Csörlős változatát is készítik. A csörlőt a gépkocsi elején az alvázra helyezik el, meghajtását a kétfokozatú osztóműről kapja. A motor elektromos rendszere árnyékolt. A gumiabroncsok levegőnyomása a vezetőfülkéből állítható.

* A teljes írás itt olvasható! *
Nyomtatóbarát változat

Járműveim bérelhetők városnézésre, esküvőre, esti programokhoz, rendezvényekre, reptéri transzferekhez, filmorgatásra.


ALFA CABRIO, AUSTIN A 134, BENTLEY MK VI.-FEHÉR, BENTLEY MK VI. -KÉK, BENTLEY S1, BMW BAROCKENGEL SUPER V8, CADILLAC DE VILLE CABRIO, CHEVROLET CORVETTE, CORVETTE, DAIMLER MAJESTIC MAJOR, DAIMLER SALOON, DAIMLER SOVERING, DKW MEISTERKLASSE, GAZ 51 /MOLOTOV/ TEHERAUTÓ, HILLMAN RODSTER, IFA FRAMO, JAGUAR, LEA FRANCIS, MERCEDES ADENAUER MERCEDES ADENAUER MERCEDES ADENAUER, MERCEDES HECKFLOSSE, MERCEDES PONTON, MERCEDES PONTON COUPE, MOSZKVICS 401, PEUGEOT 203, ROLLS ROYCE SILVER SHADOW, TATRA 57B- SÖTÉTKÉK, TATRA 57B-FEKETE, TÁTRA, WOLSELEJ 1500, WOLSELEJ 6/90, ZISZ TEHERAUTÓ RENAULT ALPINE,RENAULT TEHERAUTÓ, CADILLAC ELDORÁDÓ, OPEL BLITZ, MOTORKERÉKPÁR, URAL, CZETKA, MOTOGUZZI, NEW-MAP,


[ A hír folytatása ... ]
Nyomtatóbarát változat