Veterán autóbérlés esküvőre, esküvői autó, legény és leánybúcsúra, aranylakodalomra, filmforgatáshoz, fotózáshoz, díszletnek, kiállításra.


Üdvözlök minden kedves látogatót, érdeklődőt.

A cégem fő profilja Veteránautók bérbeadása olyan különleges alkalmakra, mint esküvők, legénybúcsúk, események, rendezvények másrészről pedig fotózáshoz, filmforgatáshoz és dekorációként kiállításokra.
excluziv veteran autoberles.jpg

Autóbérlés, esküvőre, legény és leánybúcsúra, aranylakodalomra.- Autóbérlés leánybúcsúra.
Akarsz egy jó bulit? Akarod, hogy maradandó emlék legyen!
Mit szólnál, ha leánybúcsúdra alkalomhoz és stílusodhoz egyéniségedre szabva egy exkluzív autó szállítana természetesen saját sofőröddel.
Nézd meg a honlapomat és válasz a szebbnél szebb kölcsönözhető veterán autók kavalkádjából.

- Autóbérlés esküvőre, arany, gyémántlakodalomra, családi eseményekre.
Közeledik az esküvő? Egy jó lakodalom elengedhetetlen kelléke egy exkluzív menyasszonyi autó. Lepje meg gyermekét, unokáját egy gyönyörű nászajándékkal!
Rendeljen nálam az egybekelő pár részére olyan csoda autót amellyel e mesés nap felejthetetlenné válik.

A hagyományokhoz híven minden család örül a nagyik, dédik arany, gyémántlakodalmának. Micsoda meglepetés a nagyszülőknek, ha korhű veterán autó szállítaná erre a nagyszerű családi eseményre.

-

Autóbérlés legénybúcsúra, érettségi találkozóra, leánykérésre.


Mivel mennél a legénybúcsúdra, az érettségi találkozódra, vagy akár kedvesed kezét megkérni? (Az a lány már nem mond nemet)
A hangulatot, stílust a formát a csillogást és az egyszerűséget mind megtalálod bérbeadó autóink között. Ajánlom mindenkinek exkluzív bérelhető veterán autóimat, aki reprezentálni, ünnepelni, vagy csak egy jó bulit akar.
veteran autoberles filmforgatashoz.jpg

Filmforgatáshoz, fotózáshoz, díszletnek, kiállításra veterán autók bérlése.Filmet forgatni korhű autócsodákkal szeretne? Nézze meg autóimat! Ne hagyja ki!

Válogatott korhű veterán autóim sok olyan filmben szerepeltek, melyek magas nézői tetszést értek el.

Veterán autóbérlés:Filmforgatásra, reklámfilmekhez, zenei videó klipekhez, díszletnek, fotózáshoz, show műsorhoz, kiállításra, és minden egyéb tevékenységhez, ami a médiával kapcsolatos.
Nyomtatóbarát változat

Comments are turned off for this item